Spring naar inhoud

Samen voor duurzaamheid in de Heesterbuurt

Dit initiatief is Haagse Energie Topper 2021

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is Haagse Energie Topper 2021.

Korte samenvatting

Het omzetten van de weerstand tegen de energietransitie (gevolg van de gemiddeld lage financiële draagkracht, de aard van de woningen -twintiger jaren appartementen zonder spouwmuur- en de vele niet soepel functionerende VVE’s). Laten zien dat energiebesparing in de woning en klimaatadaptatie in de wijk haalbaar en leuk kunnen zijn. Dit door het realiseren van kleine stappen: een modelwoning die de mogelijkheden in de woningen in deze wijk laat zien, het stimuleren van het aanbrengen van kleine isolatievoorzieningen, het ontstenen en vergroenen van de wijk. Doelgroep: zowel eigenaarbewoners (Individueel en via VVE's) als huurders. Ook willen we VVE’s ondersteunen via vier voorbeeldprojecten.

Gevraagd budget

€ 89500

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Organisatie van ons initiatief
  • Promotie van ons initiatief

De Groene Heester is een doel- en taakgerichte werkgroep van leuke mensen met hart voor de wijk en voor een duurzame toekomst. Voor het realiseren van onze ambities is de actieve deelname van meer wijkbewoners zeer welkom.

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Er zijn nog geen suggesties of tips gegeven.

Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel