Spring naar inhoud

Haagse Stroom dakt door

Dit initiatief is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is niet geselecteerd.

Korte samenvatting

Haagse Stroom is een lokale energiecoöperatie, die groene elektriciteit en (vergroend) aardgas levert aan leden in Den Haag. Haagse Stroom is onderdeel van het collectief van 46 coöperaties van om | nieuwe energie. De ambitie is om zoveel mogelijk duurzame energie lokaal op te wekken, om meer bewustwording te creëren bij de gebruiker over de mogelijkheid tot eigen duurzame opwek. Haagse Stroom realiseert hiervoor collectieve zonnedaken waar bewoners in kunnen investeren, zoals het eerste zonnedak in Segbroek. Momenteel zijn een aantal andere daken in ontwikkeling. Om de continuïteit van deze (arbeidsintensieve) projecten te waarborgen hebben wij hulp nodig vanuit deze Challenge.

Gevraagd budget

€ 15000

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Financiën
  • Organisatie van ons initiatief
  • Promotie van ons initiatief
  • Technisch realiseren van ons initiatief

Voor het realiseren van collectieve zonnedaken zijn verschillende expertises nodig: juridisch, financieel, communicatie, etc. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Voor de promotie van de zonnedaken zoeken we ook lokale bewoners die hun buren enthousiast kunnen maken om deel te nemen.

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Er zijn nog geen suggesties of tips gegeven.

Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel