Spring naar inhoud

Buurtbatterij de Hyacint

Dit initiatief is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is niet geselecteerd.

Korte samenvatting

Tijdens de buurtbijeenkomst ''Duurzaam Doen'' 19 september jongstleden ontstond het idee om buurthuis ''De Hyacint'' vol te leggen met zonnepanelen en samen met de omliggende woningen een buurtbatterij te installeren om pieken van zonne-energieopwekking op te slaan en vervolgens af te geven als bijvoorbeeld de buurt op inductie gaat koken na zonsondergang. C02 neutrale elektriciteitsopwekking is inmiddels goed mogelijk, maar de schaal van opwekking en met name de opslag van de opgewekte energie tot de momenten dat we het nodig hebben, is op dit moment de grootste uitdaging.

Gevraagd budget

€ 46000

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Financiën
  • Organisatie van ons initiatief
  • Promotie van ons initiatief
  • Technisch ontwerp maken
  • Technisch realiseren van ons initiatief
  • Vergunning aanvragen

Bewoners die rondom buurthuis de Hyacint (naast de Jumbo) wonen, kunnen het meest van dit project profiteren. Leuk als je mee komt werken! Andere bewoners van de Bloemen en Bomenbuurt zijn uiteraard ook van harte welkom. Meld je aan bij duurzameblob@gmail.com

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Er zijn nog geen suggesties of tips gegeven.

Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel