Spring naar inhoud

Door Zon Gedreven

Dit initiatief is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is niet geselecteerd.

Korte samenvatting

Ons initiatief stimuleert de overstap naar schonere energie in huis en voor transport. Door het collectief aanschaffen van zonnepanelen worden bewoners enthousiast om de overstap te maken. Door het neerleggen van speciale kabelgoottegels kunnen bewoners met hun eigen opgewekt zonne-energie auto's opladen en en wordt het probleem van laadkabels over de stoep en geen plek bij laadpalen opgelost. Voor elektrische scooters en fietsen wordt een openbare solar fietsenstalling geplaatst waarvan alle bewoners gratis gebruik kunnen maken en de fietsen/scooters veilig en overdekt staan. Alle energie gedreven door de zon!

Gevraagd budget

€ 43600

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Promotie van ons initiatief
  • Technisch ontwerp maken
  • Vergunning aanvragen

Technische hulp bij hoe de kabelgoottegels het beste gelegd kunnen worden in de bestaande stoep en waar de solar fietsenstalling het beste kan staan en hoe dit technisch realiseerbaar is. Promotie om draagvlak te creëren niet alleen in de straat maar ook in heel Den Haag om dit probleem op te lossen.

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
JP | 1 oktober 2020 07:10

Het is een goed idee om zonne-energie te kunnen opslaan in accu's van elektrische auto's. Opslag van zonne-energie is ook mogelijk in de vorm van waterstof, maar hieraan zijn veiligheidsrisico's verbonden. Zou het mogelijk zijn om hier een collectieve oplossing voor te vinden?

Reageren


Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel