Spring naar inhoud

De Groene Laadstraat

Dit initiatief is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is niet geselecteerd.

Korte samenvatting

Energietransitie ontmoet klimaatadaptatie. Ons initiatief heeft als doel elektrisch vervoer in het straatbeeld aantrekkelijker te maken. Hierbij verwachten wij niet alleen in te spelen op bewustwording en energiebesparing in mobiliteit, maar dragen wij ook bij aan de koppeling tussen klimaatadaptatie en energietransitie. Dit doordat wij laadpunten willen plaatsen in bloembakken langs de trottoirrand, waarmee we meer groen in de wijk brengen en de waterbergende capaciteit aanspreken.

Gevraagd budget

€ 32500

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Promotie van ons initiatief
  • Ruimtelijk ontwerp maken
  • Technisch ontwerp maken
  • Technisch realiseren van ons initiatief
  • Vergunning aanvragen

We ontwikkelen het concept van de Groene Laadstraat samen met de buurt. We voorzien themasessies te houden waarin we samen met de buurt ingaan op onder andere techniek, ruimtegebruik, planologie, infrastructuur en industrieel ontwerp. Heb je op een van deze aspecten kennis of ervaring, of simpelweg een goede mening, dan horen we dat graag!

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Er zijn nog geen suggesties of tips gegeven.

Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel