Spring naar inhoud

Energie op 't Dak

Dit initiatief is Haagse Energie Topper 2021

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit initiatief is Haagse Energie Topper 2021.

Korte samenvatting

In onze wijk worden de daken nauwelijks benut. En dat terwijl er volop kansen zijn om onze daken in te zetten voor een transitie naar een duurzamere samenleving. In dit plan richten wij ons op ‘daken als energieleverancier’. Wij zijn de VVE van Sibergstraat 2-12 en de VVE van Sibergstraat 14-18. Wij willen ons inzetten om collectief zonnepanelen te kopen en te installeren voor alle bewoners van het blok die zich willen aansluiten. Samen met de bewoners in ons huizenblok, ontsloten door de De Vriesstraat, Sibergstraat, Juliana van Stolberglaan, Stuyvesantplein en de Stuyvesantstraat, willen wij collectief zonnepanelen inkopen, installeren en aansluiten op de platte daken van dit blok.

Gevraagd budget

€ 25000

Wij zoeken hulp uit de wijk voor...

  • Organisatie van ons initiatief
  • Promotie van ons initiatief
  • Technisch realiseren van ons initiatief

Woon je in de De Vriesstraat, Sibergstraat, Juliana van Stolberglaan, Stuyvesantplein en de Stuyvesantstraat en spreekt het "Energie op 't Dak' initiatief je aan? (alle andere bewoners uit Bezuidenhout zijn uiteraard ook welkom om aan te sluiten). Deel dit met je buren en wie weet stroomt er in 2021 door onze samenwerking een nieuwe, duurzame energie door Bezuidenhout!

Help ons initiatief!

Geef een suggestie of tip

Bij het geven van tips en suggesties vragen we je om duidelijk en specifiek te zijn. Zo hebben de initiatiefnemers het meeste aan jouw tip of suggestie!

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Er zijn nog geen suggesties of tips gegeven.

Hulp aanbieden

Je bericht wordt rechtstreeks aan de initiatiefnemers verstuurd. Anderen zien jouw bericht niet. Door een bericht te versturen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

Jouw voor- en achternaam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)

Waarmee wil je jouw hulp aanbieden?

Login om verder te gaanCancel